Njëzet e tetë vjeçari V.B. Nga një fshat i Gostivarit dje (23-janar) në ora 19:30 në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 16:10 është sulmuar fizikisht nga vëllai i tij 30-vjeçar V.B. Sipas raportit, sulmuesi ka përdorur edhe një mjet të fortë. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS