Sot rreth orës 12 .00 një person i moshës rreth 40 vjeçare i nacinalitetit maqedonas, ka rënë nga kati i 8 i ndërtesës që ndodhet në bllokun 70 në Tetovë. Siç raporton gazetari i TS, ende nuk dihen motivet e hedhjes së tij nga ndërtesa, por ai ka rënë mbi një veturë dhe nuk ka ndëruar jetë ku më pas  është derguar menjhërë në Klinikat e Shkupit.

Policia dhe prokuroria ende gjenden në vendin e ngjarjes për të hetuar ngjarjen.

Ndryshe personi në fjalë ka jetuar së bashku me nënën e tijë, dhe nuk dihen akoma motivet dhe mënyra se si ka ndodhur rasti.