Implantet e silikonit janë shumë të popullarizuara në botë, por nuk janë për çdokënd

Dikush nuk ka mundësi, sepse kushton shumë dhe dikush nuk ka guxim.

Fatmirësisht, mund ta bëni këtë që buzët tuaja të duken më të mëdha me ndihmën e një gjëje që tashmë e keni në banjën tuaj – me brushën e dhëmbëve!

Për ta arritur atë efekt, mjafton që me lëvizje rrethore t’u bëni masazh buzëve me brushë të thatë. Kështu do të rrisni qarkullimin e gjakut dhe do t’i bëni që buzët tuaja të duken më të plota.

Kushtoni vëmendje që lëvizjet të mos jenë shumë të vrazhda, sepse lëkura e buzëve është delikate.

Pas këtij tretmani, patjetër aplikoni vazelinë apo balsam për buzë në mënyrë që t’i hidratoni.