Biznesi ka qenë veçanërisht i mirë për markën luksoze gjermane dhe kjo ka pasur ndikim edhe te punonjësit e saj.

Megjithë vështirësitë nga pandemia, mungesat e çipave dhe komponentëve të tjerë, si dhe lufta në Ukrainë, viti 2022 doli të ishte veçanërisht i suksesshëm për Mercedes-Benz.

Mbreti Charles thyen traditën shekullore, pa çorape dhe pantallona në ceremoninë e kurorëzimit

Orteku masiv vret 28 persona, bora bllokon dhjetëra njerëz brenda automjeteve
Menaxhmenti i saj vendosi t’i shpërblejë punëtorët me një bonus, i cili është më i paguari që nga viti 1997 kur u zbatua kjo praktikë.

Pra, secili nga rreth 93,000 bashkëpunëtorët e Mercedes-Benz që kanë të drejtën e bonusit, do të shohë një shumë shtesë në llogarinë e tyre bankare që mund të arrijë deri në 7,300 euro.

Bonusi i vitit të kaluar ishte rreth 6000 euro.