Savash VELlU

Duhet të kuptohemi e të ndëgjohemi njëherë e gjithmonë se bota shqiptare dhe njerëzimi nuk kanë nga hajr e dobi bota pabesimtare i cili njëheritë të imponon të mësosh preardhjen e njeriut se është nga kafsha e pastaj të detyron të mendosh se për t’u bë i civilizuar e i kulturuar duhet të jesh modernë …!

Zoti na ruajtë nga sherri i pabesimtarëve siç janë Anglia (sot Amerika), Franca, Gjermania [Austria e glorifikuar në vazhdimsi nga pelazgët katolik… sepse ndryshe Austrohungaria ka pasur marrëveshje sekrete me Serbin për ndarjen e tokave shqiptare që nga fundi i shekullit 18, dhe kjo marrëveshje duhej realizuar gjatë 20 viteve në vijim. Austrohungaria e linte të lirë Serbin të zgjerohej në jug: Kosovë e Maqedoni. Ndërsa Serbia duhej të lëshonte pe në Bosnje. Për marrëveshjen sekrete refernca është marr nga historiani Dr. Hakif Bajrami] si, Holanda dhe Vatikani të cilët inskenuan të zezat mbi Arnautët Shqiptarë me dorasitë sllav.

A e kemi në dije se, Anglo-Austro-Vatikani ose Evangelisto-Katolikët janë ata që pengojnë Botën Katolike që prej Evrope e deri te Amerika Latine të mos njohet shteti i Kosovës sepse të gjithë kërcënohen nga qendra Kishtare Katolike!

Ishte Anglia që ngriti plejadanë e falco intelektualëve të ideologjizuar me iluminizëm të rrejshëm të pa ndritur e mendje ndryshkur të njohur me nofkën “Monsher = Monstër ose Bishë”, të cilët do e urrenin veten, prejardhjen dhe kulturën traditore të çoroditur veçanrishtë ndaj fesë islame… këto të bëma i demaskojnë vetê shkrimet angleze! Pra, Viena është hiena dhe Roma-Vatikaniste që gjithçka pregaditën në Parisê!

Andaj, Nëse doni ta shkatërroni një popull pa luftë, përhapeni në mesin e tyre lakurëqësinë dhe kurvërin [si Dua Lipa që mbështet LGBTQ+ kundër familjes dhe dekorohet me çmime shtetërore, shoqatatë joqeveritare OJQ të SOROS’iane që merren me rininë e njomë që do jetë opozitë e shtetit dhe kundërshtar të prindërve, familjes, kombit dhe fesë]… Është një e vërteta e Evropës që e do në Ballkan..!

Me të vërtetë ne arnautat shqiptarë jemi sikur qorsokaku parrugëdalje pikërisht si teneqe mahallat sepse jemi mendje ngushtuar nga shkollimi i ulët e imponuar nga kolonialistët perëndimor dhe qesharake është të pritet kjo mendjevtë prodhojë vizione të gjëra pa bazamentin infrastrukturor të mendjes së ngritur siç janë shkollat e tyre imperialiste. Mjer ata që shoqërohen me armiqët e kombit tonë. Më në fund ata do të poshtërohen… siç u poshtëruam kur një shekull para e larguam Kur’anin nga jeta. Tani ata që urrejnë fshehin faktin sepse Osmanet u bënë sebep dhe sollën Islamin ndër Shqiptar. Pra, filo-ortodoksët dhe filo-katolikët e përçartë. Ata nën petkun e nacionalizmit të përlyer me krishterim punojnë ditë natë që të distancojnë Shqiptarët nga aleati i tyre i vetëm historik dhe strategjik, pra Turqia.

Nga Prishtina, filozofi i pafilozofuar, spekulanti Blerim Latifi shprehet se: ‘Në 550 vitet e fundit, kur ka qenë në pyetje shqiptaria, Kisha Katolike Shqiptare gjithmonë ia ka ditë rendin punëve… po ate e ndjejmë në lëkurën tonë ja një shekull e tepër!

Çka përfitoi Shqiptaria prej Nacionalizmit evropian dhe Ateizmit Komunist pos që u bë shkak të humbet sensi për Komb, Fe dhe Atdhe… në favor të kujt pyesim!??

Pyesim pse janë krijuar Partitë Shqiptare? Partitë janë krijuar për ti rezistuar bashkimit kombëtar dhe pasi manipulojn dhe mashtrojn popullatën ato i mbajnë në gjumë e agoni me parolla patriotike larg Unitetit Kombëtar derisa e gjithë bota evropiane bashkohet ndërsa ne dita ditës e mëshumë ndahemi e vdesim!??

S’ke çka pret prej Popullit të Politizuar e të instrumentalizuar Partiakisht si turmë që ec varg pas të korruptuarve serb, grek, vatikanist sikur kopea pa kokë e mbështetur qorazi Bashkimit Evropian,… Andaj jemi brenda një qorsokaku parrugdalje gjatë gjithë shekullit.

Kjo tregon kushtimisht të themi ne jetojmë në kohën e “Lek Dukagjinit”, me fjalë tjera, jetojmë në kohën e Mesjetës së errët, dmth, ne jetojmë e madhërojm figurat e mesjetës Skenderbeun, Barletin, Bogdanin, Terezën dhe tani Enver Hoxhën një mênyrë e mendimit principatiste, vilajetiste, pashallukesh të kufizuar në kufijë politike londineze të ndarë nga njëritjetri. Pabesimtarët evropian na i garantojnë kufijtë politike por kursesi popujtë e tij sepse ata janë të nënshtruar vrasjesë!

Shihni Tablonê e madhe shqiptare e ndarë në popuj, fise, parti, kisha e xhemaate mahallash e sokakesh me kapixhike dhe çdo njeri pretendon të jet më mendjemadhi në hakk e tjetri të shpallet tradhëtor, pse!??? Sepse kështu e do armiku në dukje si “mik” që vepron me moton: “përçaj, copëto dhe sundo”!

Kështu të copëtuar jemi të pafuqishëm të ndihmojmë veten dhe mbetemi të gjorë duke kërkuar ndihmë e mbështetje nga tutorët të jashtëm – hasmit!

Andaj i Madhi Zot na thotê: “Ç’keni që nuk e ndihmoni njëri-tjetrin?” Saffat – 25

… Ne [mendjemëdhenjëve] u kemi varë në qafat e tyre pranga e ato u arrijnë deri në nofulla, andaj ata mbesin me koka lart. – Jasin 8

Pra, ndoshta nuk do ma zëni për të madhe pse pyes sepse nuk jamë në rrjedhë a mos “vëllau” Amerikë apo Evropa e ndihmoj Shqipërinë apo Shqiptarinë me ndonjë lek e nuk e kam në dije?!

Mos harroni se; “Komunistët erdhën në pushtet me sterlinatë dhe armët angleze. Edhe sot është Uashingtoni dhe Londra evangelisto-katolike që i mban në pushtet neokomunistët shqiptar… Pa ata, Shqipëria nuk do të kthehej kurrë në plantacion droge”, thotë Avokat Xhafer Sadiku

Shkaku Shqipërisë që gjithnjë ka luajtur lojën e serbis sllave jemi larguar nga bashkimi kombëtar, pra me diktatin euroamerikan u krijuan dy shtete shqiptare jo funksionale tê brishta me manipulimë tê lehtë të nënshtnohen nga të krishterët serbo-greko-vatikanas..!

Janë Katolikët dhe Protestantët evangjelistë të ZHYTUR bashkë me PAPËn antishqiptar deri në FYT në krime të cilët kur nuk do ta ndërojnë doktrinën kundrejt popujve muslimanë SEPSE ata të lartpërmendurit i PËRKULEN SATANIT LUCIFER ose LUSI-FERit…!

Sot një sondazh tregon se 3000 mijë shqiptarë kërkojnë ringritjen e bustit të Enver Hoxhës! Cili është mendimi juaj?

Pyetja është shumë normale për një shoqëri që nuk arriti të çlirohet nga mentaliteti i skllevit pasi e kot është rrëximi i bustit fizik pa u rrëxuar busti brenda shpirtëror.

Tani më tregoni cilat Rregulla ose Norma shoqërore ose Sociale i përmban Bashkimi Evropian sot si; Respekti ndaj të tjerëve.

Sjellja Humane ndaj më të dobëtit.

Zgjedhja e Problemeve nëpërmjet bisedës.

Tolerancë dhe Solidariteti mes njerëzve..???

Pra, a shihen diku këta norma tek Pushtetet Evropiane që i kanë përpiluar vetë ato!???

Këta menduan se me plaçkitjen e Librave të civilizimit dhe kulturës İslame Andaluziane u bënë tê “civilizuar” për një natë me shpikjen e Renesancës dhe Humanizmit të rrejshëm pasi dogjên e shkretuan biblioteka me libra shkencore. Jo, këta pabesimtar mbeten për të gjitha kohërat barbar!

Andaj, popujt duhet çliruar nga Sistemet Djallëzore satanike siç janë; Sekularizmi, Laicizmi e Ateizmi të cilët sollên vuajtje dhe Luftëra të përgjakshme njerëzimitë dhe vend të tyre duhet të sillet një Sistemi i ri Politik ku NJERIU është në Qendër të tij dhe do trajtohet vetëm mbi Normat Juridiko-sociale, Ekonomike dhe Moralo Fetare e cila duhet të jetë Norma e vetme jetike brenda shtetit e larguar nga Nacionalizmat çoroditëse…!