“Për pyetjet e bëra publikisht për të tretën ditë po vazhdon heshtja e Hristijan Mickoskit.

Me kë është takuar Mickoski nga skena politike e brendshme dhe e jashtme dhe ka kërkuar pushtet dhe premtim për ndryshim të Kushtetutës?”, pyet LSDM.

“Cili është qëndrimi real i Mickoskit për ndryshimet kushtetuese? Ai që e thotë publikisht apo ai që e thotë në takime me politikanë vendas dhe të huaj?

Mitkoski, i cili po mbahet peng nga Dimitar Apasiev, të mos fshihet pas ekzekutorit të tij Dragan Kovacki, por të dalë publikisht dhe t’u përgjigjet pyetjeve.

Hipokrizia e Mickoskit për interesat shtetërore dhe kombëtare kur ai thotë një gjë publikisht dhe krejtësisht tjetër prapa dyerve të mbyllura është e njohur prej kohësh.

Asgjë nuk e fsheh se Mickoski dhe OBRM-PDUKM janë nën pengjet e Apasiev-it dhe Levicës dhe për këtë arsye po bëhen më radikalë në veprimet e tyre destruktive.

Metoda e provuar e studentit tonë ka ndihmuar mijëra njerëz të përmirësojnë shikimin e tyre – po i çmend të gjithë në rajon Mickoski është i dobët, i frikësuar dhe i dëshpëruar dhe për këtë bën gjithçka që të mos mbetet prapa Apasiev-it”, thonë nga LSDM.