Ylli i muzikës dhe i vlerësuar me çmime e famë dhe pasuri ka vendosur si duket që të gjitha fajet ia kanë hebrenjtë dhe ka vazhduar me shpërthime inatçie anti-semite përsëri duke lëvduar liderin nazist Adolf Hitler dhe mohuar Holokaustin dhe përqeshur izraelitët.

West në paraqitjen bizare të radhës në podcast tek kontroversi tjetër amerikan Alex Jones, zgjodhi të dalë me maskë në performancën skandaloze të radhës.

Jones po intervistonte West rreth trajtimit gjoja të padrejtë ndaj tij sipas të paktëve pas deklaratave qartë anti-semite e raciste të tij për hebrenjtë.
“Unë shoh gjëra të mira edhe tek Hitleri, poashtu. Çdo qenie njerëzore ka vlerë për ta shfaqur, posaçërisht Hitleri” tha West.