Tani është zyrtare, Luis Enrique, pas daljes së Spanjës në fazën e 16-të të Katarit 2022, nuk është më komisioneri teknik i “Furies së Kuqe”.

Këtë e ka bërë të ditur RFEF, federata spanjolle e futbollit, përmes një komunikate zyrtare për media ku falënderojnë trajnerin spanjoll dhe bashkëpunëtorët e tij.