Pas skandalit me fushatën e fundit të marketingut të Balenciaga-s, detaje tronditëse dalin në dritë çdo ditë. Marka e famshme prezantoi një koleksion me foto të fëmijëve të veshur me aksesorë që i seksualizonin ata, zinxhirë dhe litarë, por njerëzit kanë vendosur që mos ta lenë më kaq.

Ata kanë hulumtuar dhe kanë gjetur Instagram-in e Lotta Volkova, stilistes kryesore së Balenciaga (njëkohësisht) edhe Adida-s.

U pa se Lotta postonte imazhe shqetësuese, ritesh sataniste, fëmijësh të lidhur në mënyra të ndryshme ose që mbanin me kafkë në duar.
U gjet edhe një foto ku vetë stlistja “tallet” me Zotin në një kishë. Volkova shohet teksa mbante të veshur një bluzë ku shkruhet “Kufoma kanibale”, referuar grupit “Cannibal Corpse”, ndërsa tashmë nga njerëzit ajo po konsiderohet si sataniste dhe adhuruese e djallit.

Stilistja pasi pa që situata doli jashtë kontrollit, e bëri profilin e saj privat, por më kot pasi postimet e saj janë bërë virale dhe disa prej tyre, shoqëruar me përshkrimin e njerëzve, mund t’i shihni më poshtë: