Ciklon i fuqishëm, përmbytje, stuhi bore, janë disa nga paralajmërimet për fundin e kësaj dhe fillimin e javës tjetër, për Gadishullin Ballkanik dhe Maqedoninë sipas meteorologut maqedonas Sllavço Poposki, përcjell Klan Maqedoni.

Sipas Poposkit, në të gjithë rajonin pritet erë e fortë, ndërsa nga cikloni pritet të preket edhe Maqedonia e Veriut, ku pritet borë deri në 30 centimetra dhe përmbytje të mundshme në disa zona.