ZORAN RAJCINOSKI NGA BELA CRKVA ËSHTË MILIONERI I RI I VIDEOLOTERISË ME 1.484.867,00 DENARË

Zoran Rajchinoski nga Bela Crkva u bë milioner. Ai fitoi JACKPOT MILIONER në vlerë 1,484,867,00 denarë.

Pasuria ka shtigje emocionuese dhe të paparashikueshme. Këtë me siguri mund ta konfirmojë lojtari Zoran Rajchinoski, i cili është milioneri ynë më i ri me fat, pronar i çmimit të dëshiruar MILLIONARE JACKPOT, në vlerë prej 1.484.867,00 denarë.

Zoran jeton dhe punon në Zvicër. Ai donte të argëtohej në terminalet e videollotarisë në Banana Kick Vodjani më 04.11.2022. Ai luajti të njëjtën lojë, 20 Super Hot, që doli të ishte një zgjedhje me fat. Pavarësisht ndryshimit të terminalit të videollotarisë, ai vendosi të vazhdonte të luante të njëjtën lojë, ndaj fati e shpërbleu me sinjalin e dëshiruar që tregonte se ai ishte fituesi i JACKPOT-it MILIONARE.

Për momentin nuk ka një vendim të saktë se si do t’i shpenzojë paratë nga fitimi, por sigurisht që edhe kjo do të ndodhë pasi të qetësohet eksitimi.

XHEKPOTI MILIONER do të vazhdojë t’i kënaqë lojtarët me fitime nga 1,200,000,00 deri në 1,800,000,00 denarë edhe në të ardhmen.