Nën sloganin LUAJNI ME MË TË MIRËT, Videolotaria Casinos Austria mbështeti dhe brohoriti Boban Ilioskin për t’u bërë kampion evropian i kikboksit.

Videolottaria Casinos Austria njohu potencialin e Boban Ilioskit, duke vendosur t’i japë atij besimin dhe mbështetjen e nevojshme. Nën sloganin LUAJ ME MË TË MIRËT, ne qëndruam pas klubit të tij Kampion i Klubit të Kick Boksit, duke ndihmuar Ilioskin të realizojë ambiciet e tij sportive. Ai arriti të arrijë titullin e kampionit të Evropës në kick boks.

Dhe me këtë mbështetje, Videolotaria edhe një herë me zë të lartë dhe pa rezerva qëndron në linjë për të promovuar dhe mbështetur mosmarrëveshjen maqedonase.

#LuajMe Përgjegjësi # PLAYTHEBEST