Djaloshi nga Bishop’s Stortford, Herts, feston sot ditëlindjen, pasi ka qenë i lidhur ngushtë me numrin 11 që nga dita e lindjes.

Ai tani duhet të shënojë një ditëlindje të veçantë, në të cilën do të marrë 11 dhurata.

Daniel tha: “E kam pritur shumë këtë ditëlindje! Është më emocionuese se çdo ditëlindje tjetër që ka qenë ndonjëherë.

“Njëmbëdhjetë është një numër master në numerologji dhe do të thotë se kam potencial të mirë në të ardhmen. Është numri im me fat dhe është i lehtë për t’u mbajtur mend. Askush nuk e harron kurrë ditëlindjen time!”

Nëna e tij Charlotte thotë se 11 ka qenë gjithashtu numri i saj me fat që nga shkolla fillore – gjë që e bëri lindjen e tij edhe më të jashtëzakonshme.

Danieli do të lindte më 17 nëntor 2011. Por një javë më parë Charlotte, tani 41 vjeç, iu tha se djali i saj ishte në një pozitë të vështirë.

Mjekët u përpoqën ta lëviznin, por nuk mundën, kështu që ata prenotën në një seksion cezarian më 11 nëntor.

Lindja e Danielit u vonua më pas atë ditë, sepse ai ishte pozicionuar nën brinjët e Charlotte – kështu që kirurgëve iu desh më shumë sesa pritej për ta nxjerrë jashtë.

Ajo tha: “Ne u shfaqëm në orën 6 të mëngjesit dhe duhej të prisnim derisa të na thërrisnin. Ai do të kishte dalë më herët, por u mbërthye nën brinjët e mia dhe ata morën pak kohë duke e manovruar.

Daniel ka ende lulëkuqen që iu vendos në ditën kur lindi në spitalin Addenbrookes.

Babi Jason, 42 vjeç, i cili drejton një firmë mirëmbajtjeje terreni, tha për datën e lindjes: “Është e shkëlqyer! Një ditë e vërtetë për t’u mbajtur mend.

“Nuk kishte asnjë mënyrë në këtë tokë ne menduam se do të ishte e mundur që ai të lindte në 11:11 më 11/11 në 2011. Kjo është një ditë shumë e rëndësishme tani që ai po mbush 11 vjeç.

“Doktori tha se nuk kishte asnjë shans që ai të lindte në orën 11:11, por unë mendoj se ai ishte ngjitur pas kafazit të kraharorit të nënës së tij. “.