Tërmet në Kroaci

Tërmet prej 3.7 shkallë sipas Rihterit është regjistruar sot në Zagreb në ora 10:25 minuta, Qendra Seizmologjike Evropiane.


Tërmeti është ndje dhe në rrethinën e Sisakut.