Tridhjetë e nëntë vjeçarja M.A. nga Tetova, dje (07-nëntor) në ora 22:40 në SPB Tetovë ka raportuar se gjysmë ore më herët në rrugën “Ivo Lola Ribar” në Tetovë, djali i saj i mitur është sulmuar fizikisht nga dy persona të cilët i njihte. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.Ts