ISLAM ABAZI SHQIPTARI PARË NË KRYE TË PROKURORISË PËR NDJEKJEN E KRIMIT TË ORGANIZUAR.

Islam Abazi, prokurori i Prokurorisë së Lartë të Gostivarit do të jetë shef i Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Nga 163 vota, Abazi ka marrë 66 vota, duke u renditur i pari, ndërsa dy vota më pak ka marrë kandidati Ermon Neziri.

Kandidatet Vilma Ruskovska dhe Desa Paunovska kanë fituar më pak se 10 vota.

Ndryshe, Islam Abazi vjen nga Prokuroria e Lartë e Gostivarit.