Derisa liderët botërorë të G20’së po takohen në Bali në Indonezi në gjithë Ukrainën sirenat për bombardim janë lëshuar. Kryeqyteti ukrainas Kiev është goditur në pjesë të banuara dha ka raporte për civilë.

Sipas raporteve të fundit në Kiev janë goditur me raketa dy ndërtesa banimi dhe ka civilë të vrarë. Sipas raporteve të mediave ukrainase disa raketa ruse janë eliminuar nga mbrojtja kundërajrore ukrainase.

Në samitin në Bali është pjesëmarrës edhe kryediplomati rus Sergei Lavrov në vend të presidentit Putin që nuk ka shkuar megjithëse samiti është i nivelit më të lartë shtetëror.

Në këtë samit pritej edhe një rezolutë e dënimit të invadimit rus në Ukrainë dhe ka mbajtur edhe fjalim edhe presidenti ukrainas Volodymyr Zelenskyi.