Dje (07-nëntor) në ora 17:00, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-DPB Gostivar kanë ndaluar 33-vjeçarin R.A. nga Gostivari, i cili paraprakisht ishte denoncuar nga gruaja e tij 33-vjeçare se e kishte sulmuar fizikisht. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS