Enca ka qëndruar larg mediave dhe projekteve muzikore këto kohë, por duket se vëmendjen ia ka marrë jeta private. Në një foto të publikuar në InstaStory, këngëtarja mund të ketë konfirmuar lidhjen e saj.

“Faleminderit që je imja”, shkruhet në një shënim, i shoqëruar me një figurë që ngjason me një djall të vogël. “U zgjova kështu”, ka shkruar artistja përkrah fotos.

Por kush e zgjon me shënime të tilla Encën?