VMRO-DPMNE është parti përgjegjëse dhe shtetformuese dhe ju njoftoj se do të marr pjesë në mbledhjen e liderëve të paralajmëruar për të hënën, sepse ne kemi pikëpamje dhe jemi të gatshëm t’i mbrojmë kudo në botë, tha sot lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan. Mickoski.

– Do të vij në mbledhjen e lidershipit, do ta them qartë dhe me zë të lartë, jo me njoftime apo brifingje të shkurtra përmes të cilave qeveria e shpall këtë mbledhje, se arsyeja më kryesore për të cilën një mbledhje të liderëve është biseda për problemet reale të njerëzve që janë të uritur dhe rrugëdalja nga e cila, ne dhe gjithë publiku e dimë, janë zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Sa i përket amendamenteve kushtetuese, ajo çështje është temë e mbyllur sepse nuk do të ketë ndryshime kushtetuese në këto rrethana dhe pa garanci për të ardhmen tonë evropiane të mbrojtur nga kushtet e ardhshme nga Bullgaria, theksoi Mickoski në fjalimin në manifestimin partiak të titulluar “Panairi i ndryshimeve, që sjellin një të ardhme!” me rastin e raportit njëvjeçar për punën e kryetarëve të komunave nga radhët e VMRO-DPMNE-së.