Qeveria e RMV-së, në seancën e sotme, me propozim të Ministrisë për Sistem Politik dhe marrëdhënie midis bashkësive, ka shqyrtyar dhe ka miratuar Informacionin për mbajtjen e seancës së dytë të përbashkët të Qeverive të RMV-së dhe Qeverisë së Republikës së Shqipërisë.

Seanca e përbashkët, sic thuhet në njoftimin e Qeverisë, parashihet të mbahet më 14 Nëntor 2022 në Shkup.