Mbi 75 mijë trupa ruse të vrarë në luftë

Ukraina ka publikuar sot një tjetër vlerësim për humbjet ruse që nga fillimi i luftës në fund të shkurtit – më shumë se tetë muaj më parë.

Deri tani, Kievi beson se rreth 75 mijë e 440 trupa ruse janë vrarë.

Ai beson se 600 prej tyre u vranë vetëm në 24 orët e fundit, raporton Skynews.

Vlen të përmendet se vlerësimet e Ukrainës për humbjet janë zakonisht dukshëm më të larta se ato të përbashkëta nga agjencitë ruse dhe perëndimore.