Fillimi i nëntorit është shenja jozyrtare për nxjerrjen e dekoratave të Krishtlindjeve dhe kalendarëve të ardhjes. Flitet shumë për filmat e Krishtlindjeve dhe kanë nisur ofertat për udhëtime në panairet më të bukura të Advent në Evropë.

Ndërsa shumica e qyteteve presin deri në fund të nëntorit ose në fillim të dhjetorit për të vendosur dekorime dhe drita për Krishtlindje, Londra tashmë ka zbukuruar rrugët e saj.

Pak javë më parë ata nisën përgatitjet për Advent dhe më 2 nëntor u bë ndezja zyrtare e llambave në Oxford Street, një nga rrugët turistike më të vizituara në qytet. Përralla e Krishtlindjeve në Londër duket e mrekullueshme.

Së shpejti do të ndizen dritat edhe në pjesë të tjera të Londrës.

Më 8 nëntor, Carnaby dhe Covent Garden do të shkëlqejnë, më 9 nëntor, Regent Street dhe St. James, dhe më pas të gjitha zonat e tjera, rrugët dhe sheshet.