Mercenari nga Kosova në Ukrainë, Armendi, ua ka uruar shqiptarëve festën e pavarësisë, 28 nëntorin.

Ai ua ka uruar këtë festë dy personave në veçanti, Samirit dhe Agonit nga Vushtrria.

Ai ka kohë që lufton në Ukrainë me pagesë, dhe në një storie më parë kishte thënë që kjo është lufta e parë për të, dhe se aty ka vajtur nga Gjermania ku jeton prej vitesh.