Një rast i ri i dhunës në familje ka tronditur shoqërinë greke, pasi një 81-vjeçar vrau gruan e tij 61-vjeçare në Bouka të Messinit dhe më pas kreu vetëvrasje.

Tragjedia ndodhi rreth orës 13:00 kur djali i çiftit gjeti prindërit e tij të vdekur brenda shtëpisë së tyre.

 

Sipas informacioneve të para, 81-vjeçari ka vrarë gruan e tij 61-vjeçare duke e goditur me çekiç në kokë dhe më pas ka vrarë veten me thikë.

Djali i çiftit, i cili ka dhënë një deklaratë në polici, ka pohuar se çifti ishin të dashuruar dhe nuk kishin grindje, duke ia atribuar tragjedinë faktit se babai i tij, i cili merrej profesionalisht me shpime, kishte probleme shëndetësore.

Oficerët e policisë do të marrin një deklaratë edhe nga djali i dytë i familjes, si dhe persona të tjerë të njohur në përpjekje për të shpjeguar se çfarë çoi në tragjedi.