Auri Katariina, një pastruese nga Finlanda, filloi të postonte video në rrjetet sociale që menjëherë u bënë hit. Njerëzit filluan ta kërkonin ndihmën e saj dhe ajo tani pastron falas shtëpi nëpër botë.

Videot e Aurit marrin milionë shikime.

“Jam pastruesja më e mirë në botë”, thotë ajo ndërkohë që tani më është edhe influencuese në rrjete sociale.

Ajo filloi ta pastronte një shtëpi në javë falas, duke ndihmuar personat që nuk mund ta përballojnë një pastruese profesioniste.
Ajo ka thënë se zakonisht njerëzit që ndihmon janë me probleme mendore.

“Sa më pistë, aq më mirë”, thotë ajo, ndërsa pastron shtëpitë e të tjerëve.