Një burrë 61-vjeçar nga Majalengka në Javan Perëndimore, Indonezi është gati të martohet për herë të 88-të.

I identifikuar si Kaan, i moshuari njoftoi se është gati të martohet me ish-gruan e tij të 86-të, raportoi Tribunneës.

Burri është mbiquajtur “Mbreti i Playboy” për shkak të martesave të shumta.

61-vjeçari është fermer dhe tha se nuk mund ta refuzonte gruan të kthehej tek ai.

“Edhe pse ka shumë kohë që jemi ndarë, dashuria mes nesh është ende e fortë”, tha fermeri për publikimin.

Dhëndri i ardhshëm zbuloi se ish-gruaja e tij është ende e dashuruar me të edhe pse martesa e tyre zgjati për një muaj në atë kohë.

Kaan tregoi se ai u martua për herë të parë kur ishte vetëm 14 vjeç dhe gruaja e tij e parë ishte dy vjet më e madhe se ai, shkruan Daily Star.

Ai i tha Malay Mail: “Për shkak të qëndrimit tim të dobët në atë kohë, gruaja ime kërkoi një divorc pas dy vjetësh në martesë.”

Për shkak të incidentit, Kaan pranoi se ndihej i zemëruar, prandaj, ai ndoqi seanca “shpirtërore” për të bërë shumë gra të bien në dashuri me të.

Ai tha: “Unë nuk dua të bëj gjëra që nuk janë të mira për gratë. Unë gjithashtu refuzoj të luaj me emocionet e tyre.”

Më pas shtoi: “Në vend që të bëj imoralitet, është më mirë të martohem”.

Nuk ka asnjë informacion se sa fëmijë ka Kaan nga 87 martesat e tij.