Foto zyrtare e mbledhjes se dy qeverive ne Shkup
Dy kabinetet qeveritare të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, kanë pozuar në një foto zyrtare, në mbyllje të punimeve në Shkup. 21 marrëveshje të rëndësishme u nënshkruan nga ministrat respektivë të dy vendeve.

Marrëveshjet përfshijnë bashkëpunim në disa fusha të rëndësishme për ekonominë e dy vendeve tona, në infrastrukturë, arsim dhe tregti. Një doganë e përbashkët do të hapet në Strugë, nismë e propozuar nga zv.kryeministri shqiptar i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi.