Mbrëmë në ora 20:45, zyrtarë policorë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria K.K.(32) nga Tetova.


Gjegjësisht, sipas vendimit të mëparshëm të gjykatës, është bërë bastisje në shtëpinë e LK (31) dhe B.K. (33), të dy nga Tetova, në një lokal ushqimor që punonte si pjesë e shtëpisë, të policëve në KK. 32) nga Tetova ka gjetur një pistoletë “heckler” të kalibrit 9×19 mm me kornizë me 10 fishekë të kalibrit 9 mm.

Ai është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të vijojë parashtresa përkatëse.