Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar (ZJ për PK) mbrëmë (03-nëntor) rreth orës 23:30, në Lagjen Cigllaanë në Gostivar, kanë privuar nga liria personat S.N. (23) dhe A.Gj. (23) për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetë lëndë pluhuri e bardhë. Të dy janë ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të përgatiten parashtresat përkatëse.TS