Rrahman Jasharaj ka treguar shumë detaje nga jeta e tij private dhe raportet me fëmijët e tij në intervistën që ka dhënë për emisionin “Kendiv”. Ai u shpreh se vdekja e nënës së tij ka ndikuar që të zbehen pak lidhjet familjare, por tregoi se m 4 fëmijët e tij ka raporte shumë të afërta.

Por, një raport më i veçantë duket të jetë me vajzën, Qëndresën.

“Ajo ma ka zëvendësuar nënën dhe e kam pikë të dobët”, deklaroi Jasharaj.