Pas takimeve të suksesshme në Kumanovë, sot Arben Taravari i shoqëruar nga ish kryetari Zijadin Sela, doktor Bekim Pocesta, si dhe deputeti Syrija Rashidi kan vazhduar karavanin e tij të dëgjesave me degen e Dibres dhe Strugës.

Vërehet një mobilizim tek anetaresia si dhe entuzijazëm për prirje të reja.Siç njoftojnë burime tona të aferta me Taravarin, supriza me e madhe do të jetë dita kur do të “tregojë dhëmbët” në Tetovë ku po vazhdojnë intezivisht punët dhe jan mobilizuar të gjithë anëtarët si dhe ka shumë prurje të reja.

Vërehet një mobilizim tek anetaresia si dhe entuzijazëm për prirje të reja.Siç njoftojnë burime tona të aferta me Taravarin, supriza me e madhe do të jetë dita kur do të “tregojë dhëmbët” në Tetovë ku po vazhdojnë intezivisht punët dhe jan mobilizuar të gjithë anëtarët si dhe ka shumë prurje të reja.