Siç ka njoftuar faqja zyrtare e Aleancës për Shqiptarët, mbreme Taravari, ish kryetari Ziajdin Sela dhe funksionarë lokal nga Kumanova kan mbajtur një takim mobilizues me aktivin politik të kësaj dege.

Nga fotot e publikuara vihet re nje numer i madh i anetareve te kesaj partie prezent ne mbledhje te cilet me entuziazem filluan mobilizimin e tyre ne nendeget perkatese per mobilizim te fuqishem te strukturave egzistuese dhe prurjevevte reja qe priten te vijne.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02J4aNcGx1i2eaWqE5x3rMSSoQXaVpuuQKk5VnEUjN7iqim1WZZtgoivBobQ2fWVn2l&id=100044467238047