Antarët e Bashkësisë Lokale të f.Pallçishtë

I Poshtëm organizonë Protestë ditën e Hënë me datë 03.10.2022 ne ora 13:00!

Protesta ne vetvete ka per qellim realizimin e premtimeve qe Komuna ka premtuar dhe nuk jane realizuar ! premtime kto themelore per egzistencen jetesore te qytetareve , andaj ju lutem qe kjo kerkese te meret parasysh nga organet e MPB, protesta do te zhvillohet afer pompës se benzines “Hit Oil’

📝Bashkësia Lokale Pallçisht i Poshtëm ,2022

#PallçishtiNdërShekuj