Pas sulmit të gazetarit të portalit TetovaSot dhe TS.mk, Nevrij Ademit, që ju bë nga përgjegjësi i Shkollës 7 Marsi të Tetovës,  kanë reaguar edhe mediat e vendit duke u solidarozuar me portalin TetovaSot dhe gazetarin Nevrij Ademi.

Mediat e vendit kanë kërkuar nga organet kopetente që rasti sa më parë të zbardhet dhe autori të del para përgjegjësisë.

Portali TetovaSot shpreh falenderime për të gjithë mediat në mbështetje të fjalës së lirë.

Zhurnal.mk, Almakos.com, Indeks.mk, aktuale.mk, politiko.mk, ditari.mk, infoshqip.com, top24.mk, opinion.mk, desk.al, lapsi.al, fax.al

Sulmohet gazetari i “Tetovasot” Nevrij Ademi nga përgjegjësi i Gjimnazit “7 Marsi”

 

https://aktuale.mk/drejtoreve-te-beses-u-pengojne-gazetaret-sulmohet-gazetari-i-tetovasot/

https://www.infoshqip.com/sulmohet-gazetari-i-tetovasot-nevrij-ademi-nga-pergjegjesi-i-gjimnazit-7-marsi/

“Drejtorëve” të Besës u pengojnë gazetarët, sulmohet gazetari i “Tetovasot”!!

“Drejtorëve” të Besës u pengojnë gazetarët, sulmohet gazetari i “Tetovasot”!!

 

“Drejtorëve” të Besës u pengojnë gazetarët, sulmohet gazetari i “Tetovasot”!!

“Drejtorëve” të Besës u pengojnë gazetarët, sulmohet gazetari i “Tetovasot”!!

“Drejtorëve” të Besës u pengojnë gazetarët, sulmohet gazetari i “Tetovasot”!!