Sot (30.10.2022), pas masave dhe aktiviteteve të ndërmarra paraprakisht, zyrtarët policorë të Departamentit për Krime Ndërkufitare Ohër dhe Stacionit Policor për Kalim Kufitar dhe Vëzhgim Kufitar Stenjë kanë ndaluar E. Sh. (22) dhe M.A. (25) nga Republika e Shqipërisë.
Gjatë kontrollit në automjetin e pasagjerëve Nissan tara shqiptare janë gjetur 139 copë troftë të Ohrit me peshë totale rreth 90 kg, të cilat ishin objekt i tregtisë ilegale nga Republika e Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
E.Sh. dhe M.A. Ndalohen në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të çështjes ndaj tyre do të ngrihet procedurë penale/TS/