Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka folur në emisionin debativ “Click Plus” për situatat aktuale politike në vend.

I pyetur nëse ka derë të hapur për përfshirje të Aleancës për Shqiptarët në qeveri, Grupi deklaroi se edhe partitë opozitare kanë treguar disa herë bindje pro-evropiane.

“Edhe opozita shqiptare ka disa bindje pro-evropiane. Kemi thënë se në këtë qeveri janë të mirëseardhur çdo subjekt që ka frymë pro-evropiane dhe që përkrah procesin eurointegrues të vendit. Kjo deklaratë ngelet e hapur për partitë opozitare shqiptare e poashtu edhe maqedone, përjashtuar Levicën”, deklaroi Grubi.