Sot, në Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve, drejtori i Fondit Pensional dhe Invalidor Dritan Bexheti së bashku me Ministrin e Shëndetësisë dr.Bekim Sali ishi në vizitë në Shtëpinë e Pensionistëve në Çair informon Tetovasot. Bexheti me këtë rast tha se përveç vizitës, kisha mundësi edhe të bashkëbisedoj me ata dhe i pash nga afër se në çfar kushte jetojnë ata.

“Ne, si përfaqësues të pushtetit ekzekutiv, por edhe përgjithësisht si shoqëri, e kemi për detyrim të kujdesemi për të gjithë, por në veçanti për të moshuarit, sepse ata – përveç që e meritojnë respektin tonë të pakufishëm, njëherazi edhe kanë nevojë më shumë për ndihmën tonë” u shpreh Bexheti .Tetovasot