Deputeti i pavuarur, Kastriot Rexhepi sonte është fotografuar me dy protagonistët e “gurpit të zjarrit” Izet Mexhitin dhe Blerim Bexhetin.

Në fotografi Kastrioti shihet i buzëqeshur nuk dihet nëse do ti bashkohet “grupit të zjarrit”.

Pas kësaj fotografia kanë qarkulluar disa pyetje se kush mund ti kishte fotografuar Izet Mexhitin, Blerim Bexhetin me Kastriot Rexhepin, Skender Rexhep Zejdi apo Musa Xhaferi?, përcjell TS.

Skender Rexhep Zejdi ishte deputet i Alternativës pas përplasjeve me Afrim Gashin ai është deputet i pavarur dhe përflitet se po filtron me “grupin e zjarrit”

Nga ana tjetër Musa Xhaferi thuhet se është koka e “grupit të zjarrit” ku të martën ka paraljamëruar një takim me liderin e BDI-së Ali Ahmetin.