Sinjali për JACKPOT-in e MILIONERIT fatmirësisht ka rënë katër herë këtë javë. Në mesin e fituesve me fat të XHEKPOTIT MILIONER, shumën më të lartë të këtij çmimi e fitoi fatlumi RR nga Shkupi i cili fitoi 1.676.905,00 denarë.

Këto janë katër fitimet e MILIONERIT JACKPOT të fituara në shtatë ditët e fundit:

JACKPOT MILIONER
DATA VENDNDODHJA AMOUNT
20.09.2022 Mozart Tetovë 1.335.224,00 den.
23.09.2022 Mozart Shkup 1.676.905,00 den.
26.09.2022 Sportlife Shtip 1.537.386,00 den.
28.09.2022 Sportlife Manastir 1.276.540,00 den.

Kënaqësinë me video lotaritë e fatit në Videolottaria Casinos Austria e kanë ndjerë edhe lojtarët tjerë të cilët falë MINI JACKPOT-it kanë fituar gjithsej 2.217.995,00 denarë.

Videolottaria do të vazhdojë të kënaqet dhe të tregojë historitë e lumtura të fituesve tanë në të ardhmen. Ndiqni reklamën ndezëse të VLT dhe luani me përgjegjësi me më të mirët!