Zv/kryeministri Grubi mirëpriti në takim ish-komandantin Clark, tregon se çfarë biseduan!

Zëvendës kryeministri i Maqedonisë, Artan Grubi, sot priti në takim ish gjeneralin e Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ish komandantin suprem të NATO-s, z. Wesley Clark.

Ata biseduan rreth rrugëtimin tre dekadësh të vendit, mbi proceset e paqes, bashkëjetesës, fqinjësisë së mirë, partneritetit euro-atlantik, integrimit në NATO dhe në Bashkimin Europian

‘’ Bashkëbisedim frymëzues mbi rrugëtimin tre dekadësh të vendit, mbi proceset e paqes, bashkëjetesës, fqinjësisë së mirë, partneritetit euro-atlantik, integrimit në NATO dhe në Bashkimin Europian, por edhe mbi agresionin rus në Ukrainë si dhe nevojën e pavarësimit energjetik të vendit dhe rajonit’’, ka shkruar Grubi.

Postimi i plotë:

Kënaqësi të mirëprisja sot në takim ish gjeneralin e Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ish komandantin suprem të NATO-s, z. Ëesley Clark.

Bashkëbisedim frymëzues mbi rrugëtimin tre dekadësh të vendit, mbi proceset e paqes, bashkëjetesës, fqinjësisë së mirë, partneritetit euro-atlantik, integrimit në NATO dhe në Bashkimin Europian, por edhe mbi agresionin rus në Ukrainë si dhe nevojën e pavarësimit energjetik të vendit dhe rajonit.