Zaev: Përmes Fondacionit, mbështes të gjithë ata që ngrenë zërin dhe kontribojnë në shoqëri

Nëpërmjet Fondacionit tonë, ne mbështesim ata që ngrenë zërin dhe në këtë mënyrë kontribuojnë në luftën kundër ankthit, depresionit dhe varësive.

Zgjidhja është brenda secilit prej nesh, vetëm duhet ta gjejmë atë. Përpara se dikush të vërë dorë në jetën e tij, le t’i japim dorën tonë të ndihmës.

Fondacioni “ZAEV – Një shoqëri për të gjithë”, me rastin e Ditës Botërore për Parandalimin e Vetëvrasjeve, me 180.000 denarë e përkrah projektin teatror “Vetëm kundër të gjithëve”, me temën e të cilit është lufta kundër ankthit dhe depresionit.