Ylli i Selling Sunset, Amanza Smith ka treguar asetet e saj duke qëndruar në formë teksa ajo “stërvitet në boks” dhe refuzon dietat e agjërimit

Ajo është dukur në superformë, për të cilën gjë ajo falënderon stërvitjet e saj të mëdha.

Ylli i emisioneve televizive i ka thënë DailyMail.com që ajo preferon “stërvitje të vështira” për t’i djegur kaloritë dhe nuk përcjellë dietat që janë trendi.
“Përpiqem që të stërvitem kur kam kohë dhe atë ushtrime të vështira. Me pëlqen boksi, andaj stërvitem në boks dhe mandej ha shëndetshëm dhe kështu arrij që të jem në formë dhe të dukem bukur”, ka thënë zeshkania seksi.