Videoja tronditëse, një qytetar abuzon me vajzën e mitur në mes të rrugës

Një video që i drejtohet me gjuhë abuzuese një vajze të mitur, është bërë publike në media sot.

Qytetari i cili në të njëjtën kohë xhiron me telefonin e tij, i drejtohet një fëmije, vajzë e vogël nga komuniteti rom, me fjalë të rënda.

Në një video të publikuar në “Tiktok”, ai i drejtohet vajzës me fjalët “Hajde të q… të prishi. Hape gojën.”

Vajza nuk arrin të kuptojë fjalët, me të cilat i drejtohet dhe afrohet drejt tij.