Vdes një 19-vjeçar nga Kosova në një aksident në Kroaci

Një 19-vjeçar nga Kosova ka vdekur në një aksident në Kroaci.

Bëhet fjalë për Adrian Hysenajn, nga Abria e Drenasit.

Kjo u bë e ditur nga familjarët përmes rrjeteve sociale.

“Pas një aksidenti në Kroaci, me dhimbje të thellë morëm lajmin për humbjen e djalit të vëllaut- axhës djali i Ejupi, Adrian Hysenit, 19-vjeçar. Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Do të na mungosh dhe do të kujtojë gjithë jetën. Ishalla Zoti na takon në botën tjetër të amshimit. Zoti të pastë dërguar në Xhehnet. Pëherë të pikëlluar familja Hysenaj”.