Dje (21- shtator) në Stacionin Policor të Tetovës është thirrur një i mitur nga Llërca e Tetovës, i cili në ora 14:30 po ashtu nga një i mitur nga Tetova është raportuar se rreth orës 11:30 në shkollën e mesme të Tetovës, ku të dy kanë mësuar, e ka sulmuar fizikisht. Në sulm, sipas raportit, ai ka përdorur një mjet të mprehtë me të cilin e ka lënduar shuke i shkaktuar preje të miturit. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.Ts