Tentohet të sulmohet Rrahman Jasharaj (FOTO)

Kreu i Sinadikatës së Bashkuar të Arsimit dhe Shkencës Rrahman Jasharaj, e një grup të anëtarëve të Këshillit Grevist kanë qëndruar në shkollën “Ismail Qemali” në Prishtinë.

Siç raporton Ekonomia Online, Jasharaj u tentua të sulmohet pas një debati të ashpër mes mësimdhënësit.