Holli i Kremlinit, ku Vladimir Putin do të mbajë fjalimin e tij, ka filluar të mbushet.

Shumë zyrtarë janë parë të pranishëm aty, ku sipas kohës lokale brenda pak minutash pritet që presidenti rus të mbajë fjalimit e tij dhe të nënshkruajë aneksimin e katër regjioneve ukrainase.