Protestë në Kumanovë! Banorët i kërkojnë Dimitrievskit të mbajë premtimin për rrugën

Banorët e zonës ku lidhet komuna e Kumanovës me atë të Likovës protestuan sot me kërkesën që të shtrohet dhe rregullohet rruga “Trajko Jovanovski”.

Shprehen se kjo rrugë është e shkatërruar dhe me gropa, nëpër të cilat u duhet të kalojnë çdo ditë, ndërsa kryetari i Kumanovës, Maksim Dimitrievski, nuk po e mban premtimin e dhënë para disa muajsh.