Policia në Tetovë ndalon disa shtetas turq

Dje (08-shtator) në ora 09:00, në rrugën “Ilindenska” në Gostivar, zyrtarët policorë të SPB Tetovë – DPB Gostivar kanë ndaluar personat J.Xh.(35), B.Xh.(23), H.Xh.(24), V.D.(19). dhe A.A.(50) të gjithë nga Republika e Turqisë, të cilët po kryenin punime ndërtimore në një objekt dhe për shkak të dyshimit se kanë abuzuar me qëndrimin turistik në vendin tonë. Ata janë ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për procedurë të mëtutjeshme.Ts